NowośćPromocja
Kosmetyczne gwiazdy Plebiscytu Czytamy Etykiety
99,00 zł79,00 zł
Boczek w folii do pieczenia nie zawiera fosforanów ani substancji konserwujących. Natomiast zawiera ekstrakt drożdżowy (który może być glutaminianem sodu, lecz nie musi), syrop glukozowy, dekstrozę, hydrolizowane białko roślinne (rzepakowe i kukurydziane), białko wieprzowe kolagenowe, maltodekstrynę, tłuszcz roślinny palmowy... Boczku wieprzowego jest 87 % - to za mało! Nie za ciekawy jest ten skład, dajemy ocenę neutralną! Poza tym, boczek jest dość tłustą częścią wieprzowiny, dlatego też powinniśmy tego typu produkty jeść z umiarem.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad